Nieuws

nieuws

Jan en Twan Nobels Keizerkampioen 2018

Jan en Twan Nobels Keizerkampioen 2018

Het keizerkampioenschap komt voor deze combinatie van de 70 jarige Jan en zijn 44 jarige neef Twan niet zomaar uit de lucht vallen. Vanaf 2004 vliegen zij  zeer verdienstelijk in combinatie. Voor die tijd vloog Jan zelfstandig en vormde Twan met Johan Hopman een combinatie die regelmatig in de kop van de generale kampioenschap te vinden was. Door familieomstandigheden is Johan met de duiven gestopt en heeft Twan zich bij ome Jan gevoegd. De eerste tijd was het voor Twan als hulp kijken hoe het op de fond toegaat waarna het steeds meer in overleg ging gebeuren. Nu gaat alles in overleg waarbij Twan veelal de richting aangeeft welke duiven er gespeeld gaan worden. Voor het inkorven van de fond-vluchten moet ze naar PV de Combinatie in Middelharnis. Dit wordt door Jan gedaan terwijl Twan zich dan bezig houdt met de verzorging van de overige duiven.

Lees meer »

Grote Prijs Koese Finance Middelharnis Limoges 2018!!

PV. De Combinatie  Middelharnis


Grote Prijs Koese Finance Middelharnis Limoges 2018!!
Mosselavond na het inkorven!!


Ook dit jaar organiseert Pv de Combinatie in samenwerking met Afdeling Brabant 2000 weer een spetterende attractie vlucht vanuit Limoges.
Een unieke gelegenheid om bijvoorbeeld de weduwduivinnen of andere duiven nog een kans te geven op deze meestal pittige maar o zo mooie najaars overnachtvlucht.
Bovendien zal de prijzenpot weer tot de rand toe gevuld zijn met tal van schitterende geschonken prijzen. De hoofdprijs is € 100,00 geschonken door Koese Finance Middelharnis Daarnaast balen voer, vleesschotels, duivenpakketten, tegoedbonnen, enz.
Daarnaast vervliegen we ook weer een LCD TV voor de inleg van € 1,00 per duif. (Kolom 18, onbeperkt zetten)

Lees meer »

Uitnodiging

De Lier, 23 juli 2018


Uitnodiging


Beste leden en donateurs,

Het seizoen gaat alweer vliegensvlug voorbij met nog slechts een paar vluchten te gaan.

Zoals bekend worden jaarlijks van de duiven die vluchtwinnaar/winnares zijn geworden, de duifkampioenen van de NPO en ZLU vluchten en de winnaar van de Grand Prix
“De Glazen Stad”, van het team met de 4 duiven, een foto gemaakt op de woensdag na het laatste vluchten van dit weekend. Dit is dus woensdag 08 augustus a.s.

Dit jaar willen wij ook voor alle leden die niet onder de bovengenoemde categorieën vallen ook een gezellige slot bijeenkomst van het seizoen houden.
Onze 2e voorzitter en in zijn vrije tijd chef kok, Kees van den Bos, zal voor ons een heerlijk maal verzorgen bij PV `De Gevleugelde Vrienden`, De Poel 60, 2685 LG Poeldijk.
Tevens zal er een forum zijn met een aantal bekende liefhebbers.
Wilt u collega-duivenliefhebbers meenemen die geen lid zijn van de Fondclub? Prima, ze zijn welkom.

 

Lees meer »

Voorlopige Eindstand Grand Prix “De Glazen Stad”

Mariska v d Made   7.950,0
Frank Oosterhof     4.627,4
Ron Dijkshoorn       4.139,0
 

Lees meer »

Reclames

De Lier, 02 juli 2018


Betreft: Reclames

Beste sportvrienden,

De kop van 2018 is eraf en hopelijk hebben de vluchten gebracht wat jullie ervan verwachten.

Voor de zekerheid meldt ik nog even dat reclames op de uitslagen uiterlijk binnen 10 dagen na de lossingsdatum kunnen worden doorgegeven aan Aad van Bergenhengouwen, mailadres aadvbh@gmail.com. Helaas kunnen hierna geen reclames meer worden ingediend. Houd dus de website in de gaten, normaliter staan de uitslagen er binnen 2 dagen op.


Met vriendelijke sportgroeten en véél succes op de komende vluchten,


Namens het bestuur van fondclub “De Glazen Stad”,

Gé van der Ploeg
Secretaris

 

Lees meer »

'; ?>